ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

КОИ СМЕ НИЕ

ЗА НАС

Добре дошли в магазин „Ники Рики“ – най-вълнуващото място за децата и техните играчки! В „Ники Рики“ ние вярваме, че играта е ключът към въображението, забавлението и развитието на децата. В нашия магазин ще откриете широка гама от най-новите и най-популярните играчки, които са специално избрани за децата от всички възрасти. Независимо дали сте на рожден ден, празник или просто искате да зарадвате своето дете, „Ники Рики“ има всичко, от което се нуждаете. Нашите поли са пълни с кукли, пъзели, конструктори, настолни игри, плюшени играчки и много други.   

ПРОДУКТА
0 +
РАЗЛИЧНИ БРАНДА
0
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0 +

ЗАЩО НАС

В магазина „Ники Рики“ се грижим и за вашата удовлетвореност. Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, нашите служители са тук, за да ви насочат и предоставят професионално обслужване. Ние ценим вашето мнение и винаги сме отворени за обратна връзка и предложения. Освен това, „Ники Рики“ организира различни събития и промоции, които са забавни и изненадващи за децата. От тематични играчкови партита до специални отстъпки и подаръци, винаги има нещо интересно и забавно, което ви очаква в нашия магазин. Не пропускайте вълшебното преживяване в магазин „Ники Рики“. Разкрийте радостта на играта и въображението на вашето дете с нашите качествени играчки. Очакваме ви с усмивка и отворени обятия!   

В „Ники Рики“ се гордеем с качеството на нашите продукти. Всички играчки са от водещи производители, които се отличават с безопасност, забавление и образователни ценности. Вашето доверие е от съществено значение за нас, затова сме стриктни по отношение на качеството и надеждността на всички продукти, които предлагаме. Нека помогнем на вашето дете да открие света на играта и въображението!  

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ

Разнообразието ни е впечатляващо, така че можете да бъдете сигурни, че ще намерите идеалната играчка, която ще накара усмивки да се появят на лицето на вашето дете. 

Shopping Cart